Musabeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi


Vizyon: Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Uygulanan eğitim ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olarak, İmam Hatip Kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak. Karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak ve öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 15 Aralık 2021,Peygambere Mektup İl 3.lüğü Fatma VURAN,23 Aralık Kur´an-ı Kerim´i Yüzünden Okuma Yarışması İl Birinciliği Mustafa Sefa GÜLALİ,2021 Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması İl 3.lüğü Ramazan YIRTICI,13-17 Aralık 2021 Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvası İl 3.lüğü

Saatler: 8.20-15.30
Isınma: Merkezi Sistem
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: Arapça,İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol,dart,masa tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Oku-Yorum Projesi,40 Kavram 40 Şiir 40 Şair
Kontenjan Bilgileri: 204

Telefon - 03487462190

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://musabeyliaihl.meb.k12.tr

Adres - PINAR MAH. OKUL YOLU SK. NO 3 İÇ KAPI NO 0 MUSABEYLİ / KİLİS

Öğretmen :13
Öğrenci :98
Derslik :18
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :50
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Pınar Mah.,Okul Yolu Sok.,No:3,İç Kapı No:0 Musabeyli/Kilis

Adres - PINAR MAH. OKUL YOLU SK. NO 3 İÇ KAPI NO 0 MUSABEYLİ / KİLİS

Ulaşım Ulaşımı köylerdeki öğrencilerimiz veli araçları ile,öğretmenlerimiz il merkezden kendi araçları ve ilçe merkeze gelen kooperatif servisleri ile yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 32 Km